8 Şubat 2012 Çarşamba

JYJCPCTeam Member MC Account

Enstantene 1
Kim JaeJoong ile Fanmeeting sonrası tesadüf karşılaşma ve şok..!!! 

    ( Ankara JYJ Kim JaeJoong Fanmeeting sonrası bazı kuliste kalan hediyeleri Kore Kültür Merkezine bırakmak amaçlı gittiğimizde açık olmadığını görerek başlayan maceramız.. ^^)
     Yorucu organizasyon hazırlıklarından sonra elbette aksiliklerde olsa başarılı bitmiş bir FanMeeting sonrasında kuliste özenle hazırlamış olduğumuz kendi hediyelerimiz ile hayran hediyelerinden bir ikisini kültür merkezine bırakmak amaçlı gittiğimizde kapalı olduğunu gördük.Hatta o sırada twitcastingden canlı yayın da yapmaydaydık ve bazı arkadaşlarla muhabbet etmekteydik.Sonrasında madem burası kapalı bir kutlama yemeği yapalım JYJCPCTeam olarak herkesin bildiği gibi Kültür Merkezi GOP yakınında bizde bu gün madem Asya, Kore rüzgarları esintisi var sushico yakında hadi oraya gidelim dedik.
       Sushico gittik ve birşeyler sipariş verdik. Bir yandan da internette yazılan FM ile ilgili yazıları okurken JaeJoong twit attı ve bende o sırada telefonumdan ne attığını okurken bizim masada bir sessizlik oldu ve noldu diye kafamı kaldırdığımda JaeJoong un ablasıyla göz göze geldim. Ne oluyor diye arkama baktım ki ben JaeJoong un attığı twit'i okurken JaeJoong benim yanımdan geçmiş ve ben görmemişim.

(After Kim Jaejoong's FM in Ankara we went to the Korean Cultural Center for leaving a few gifts we saw there is noboby there. This is the begginning of this unexpected story ^^)

After exhausting Fm preparations we decided to leave our special gifts and a few other gifts to Korean Cultural Center but we couldn't find anybody there.We were livestreaming via twitcasting at that moment and we were talking with friends. And then we thought we should celebrate this. We said if Asian wind is blowing here then we should go to Sushico^^


 We arrived there and we ordered a few things while we were reading Jaejoong's tweets. And then there was a sudden silence. I lifted up my head and saw Jaejoong's sister. I was suprised so i looked my back and Jaejoong was right there. I saw him late because i was reading their tweets :D


Stay tuned for rest of the story ^^





                 



coming soon..

Hiç yorum yok: