6 Şubat 2012 Pazartesi

JYJCPCTeam (JYJ Check Point Charlie Team) JYJ BERLİN KONSERİ


Anlatmaya nereden başlayalım bizde bilmiyoruz. Konsere gelebilmek için Almanya vizesi almamız gerekti fakat zamanımız olmadığı için çek cumhuriyeti vizesi alıp Almanya ya geçme fikri geldi ve elçiliğin yolunu tuttuk. Fakat orada anladık ki vize almak hiç kolay değil tam 3 kez gidip sıra bize gelmeden geri döndük. Ve konsere 10 gün kala son şansımızı kaybetmemek için gece 12de elçilik önünde yatmaya karar verdik ve sonunda vizelerimizi aldık. Ama bir sorun hatta birçok sorun vardı! Uçak bileti ve otel ayarlanmamıştı. Hemen bulabildiğimiz ilk uçak ve oteli ayarladık. Planımız çek cumhuriyetine gidip oradan otobüs ile Almanya ya geçmekti. Ama hepimizin ilk yurtdışı tecrübesi olacaktı. Ve gideceğimiz yer hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadan yola çıktık.

We don’t know too where to start telling our story. We had to get German visa for going  Berlin concert but we didn’t have time for it so we decided to get Czech Republic visa. Then we went to Embassy  for applying. But we realized that it’s not that easy to get it. We went there fot three days consecutively.And ten days before the concert, we didn’t want to loose our chance so we went to Embassy at 12am and spent the the night right there. And 8 days  later we got our visas. But  we had another problem. Our plane tickets also hotel reservations. We immediately arranged our tickets and hotel resevations. Our plan was going to Prag and then taking bus to Berlin. By the way we had no idea where are we going or what to do ^^

 



  Artık uçağa binmiştik ve hala konsere gidiyor olmamıza inanamıyor fakat başaracağımıza inanıyorduk.  Prag’a indiğimizde aynı uçakta olan bir Koreli ile tanıştık. Bize yardım edeceğini söyledi ve tüm gün Prag’ı gezdirdi

We were now on board. It was so hard for us if it’s real or not but we had faith that we can do it.  After landing Ruzyne Airport we met a Korean friend who flew on the same plane with us. He and his brother told us they can help us and they guide us all day long.




Hatta orada Kore lokantasına gittik ve hep oradan yemek yedik ^^

We went a Korean Restaurant together and had an amazing dinner^^





Sizin sayenizde çok farklı insanlarla tanışıp çok farklı ve güzel yerleri görmüş olduk. Ve yüzümüz gülerek gece otobüse bindik artık Almanya ya gelmiştik. Soluduğumuz hava bile farklıydı çünkü siz bu şehirdeydiniz. Tempodrumla ilk olarak tanışmamız sabah kaldığımız evin penceresinden olmuştu ve bu görüntü bile bizi yeteri kadar heyecanlandırmıştı.

Thanks to you we met new people and we saw amazing places. With a smile on our faces we took the bus and travelled to Berlin. Finally we were in Berlin. Even the weather was great because you were in that city ^^ First time we met with Tempodron in a friend’s house like this but even this was enough to make us excited.





Tüm gün gezdik ve gözlerimiz sizi aradı fakat bulamadık.  tam ümidi kesmiş otelde üzgün otururken Junsu’nun tweeti ile bir anda kendimizi dışarıda bulduk. Oysaki sabah aynı yerde fotoğraf çektirmiştik. Demek ki junsu bizi takip etmiş ^^

We were outside all day and try to find you but we couldn’t. After we returned our hotel and sitting, Junsu tweeted and we decided to go outside again and continue our searching  We were in front of Branderburg Gate that morning. We thought junsu followed us :D After that tweet  we called Brandenburg Gate as Junsu Gate ^^


 Sokaklarda deli gibi sizi aradık fakat yine bulamadık. Sonra bir duyuma göre kaldığınız söylenilen otelin önüne gittik bekledik bekledik ve sadece bekledik.

We searched for you like crazy but couldn’t find you again. After that we heard your hotel’s name and went there. We waited, waited. Just waited.





 Artık çok üşümüştük ve sizdende bir haber yoktu. Bizde konser alanına gidip bilet sırasına girmek için tempodruma gitmeye karar verdık ve yolda hiç ummadığımız bir yerde sizin posterinizi gördük. Sanki sizi görmüş kadar heyecanlanmıştık.

It was so cold and we lost our hope then we decided to go to Tempodrom for getting in line for concert tickets. We saw your poster unexpectedly. We were soo happy like we saw you in real 


  Konsere daha 18 saat vardı ve ona rağmen birçok hayran sıra olmuş bekliyordu tabi bizde en iyi yer almak için beklemeye karar verdik.

When we arrive Tempodrom we saw a long line so we decided to wait there. And there was 18 hours to concert.


Sabah olmuş hala bekliyorduk.

It had been in the morning and we were still waiting.


 Sonunda biletlerimiz elimizdeydi ama hala gerçekliğine inanamıyorduk.

Finally we got our tickets but it was hard to believe^^



otele gidip konser için hazırlandık. Tempodrom’un önü JYJ hayranlarıyla doluydu herkes bizim gibi heyecanlı, sevinçli, meraklı ve coşku doluydu. Konser alanına girdiğimizde gözyaşlarımızı tutamadık ve sadece şu kelime çıktı ağzımızdan. ‘bu gerçek mi?’

We went bact to hotel and prepared for the concert. Front of Tempodrom was full of fans and all of those people had an amazing energy. After we get in we shed tears and asked ourselves “It this real?”



 yerlerimizi bulup oturduğumuzda çıkmanızı bekleyip bütün hayranlar gibi jyj ve saranghe diye bağırmaya başladık ta ki in heaven klibi yayınlanana kadar!

We sat our places, join the crowd and started to scream “SARANGHAE”, “JYJ” until we saw In Heaven on the screen.



O an bağırmaktan sesimiz gitmişti bile. Ve empty ile sizi sahnede gördüğümüz anı hiçbir kelime anlatamaz. 2 saat sizinle olduğu için çok çabuk geçmişti son şarkı olduğunuzu söylediğiniz halde inanmak istemiyorduk fakat bitmişti.

It’s hard to tell how we felt when we saw you on the stage with EMPTY. Time flew away very fast. When you said “this is the last song” we didn’t want to believe it :( 


 Sahneden gidişinizle bizimde çıkış kapınıza koşmamız bir oldu. Diğer fanlar gibi sadece sizi daha yakından görmek istiyorduk.

Right after you left to stage we run to the exit. Like the other fans we just wanted to see you more closely.



    Ama çok acımasız bir şekilde sizi hiç göremeden çıkıp gittiniz!
Birden kendimizi boşlukta hissettik. Artık hiçbir amacımız kalmamıştı. Belki ertesi gün sizi görebilirdik hala umutluyduk. Ama uçağa bindiğinizin haberini aldıktan sonra bizi o şehre bağlayan hiçbir şey kalmamıştı hem havası da bozulmuştu! Yine de sizi canlı canlı görmüş ve dinlemiş olmanın mutluluğu çok ayrıydı. Ülkemiz gelmiştik artık. Sizi yakından göremediğimiz için bir yanımız hep buruktu. Resimleri sosyal ağlarda paylaşmaya başlamıştık ve bir  gün elçilikten bir haber geldi Ateşe Bey bizimle görüşmek istiyormuş neden diye sorduğumuzda ise JYJ konseri gidişimiz cevabını aldık.

       But we couldn’t see you Again. You left and we left so empty! Now we had no aim. We thought maybe we can see you the other day. But that day we heard you’ve already left Berlin. After that even weather was different. But we had amazing memories. We returned to Turkey and after we share our pictures we hear some news from Embassy. Mr. Attache wanted eat dinner with us. The reason was our JYJ concert adventure^^

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Aslında ben olsaydım o yoldaki JYJ posterlerini hacılardım :D Görememenize cidden üzüldüm. :(