8 Şubat 2012 Çarşamba

JYJCPCTeam Member MC Account 2

MC Account
Enstantene 2 
FanMeeting de Kim JaeJoong'un odasında

In Kim Jaejoong's room At Fm


Arka kapıdan içeri aldığımız Kim JaeJoong direk odasına kadar eşlik edilerek gitti ve aynanın önündeki sandalyeye oturup kendisinin Türkiye'ye gelişiyle ilgili Milliyet gazetesinde JYJCPCTeam olarak hazırlayıp yayınlattığımız haberi görüp yüzünde bir tebessüm ile ne yazdığını anlamasa incelemeye başladı. Ve kapısını Kültür Merkezinden görevli olan Koreli arkadaşımız da içeri girdikten sonra kapattık. Bir kaç dakika sonra FM'in detaylarıyla alakalı konuşmak için bende odasına girdim. O sırada salonda olan arkadaşlarımıza bekleme aşamasında sıkılmamaları için hazırladığımız videoların etkisiyle çığlıklar yükseliyordu. Kim JaeJoong, Menejeri, Kültür Merkezinden görevli olan arkadaş ve ben FM sırasında sorulacak sorulara göz atıp yanlış birşey olup olmadığını kontrol ediyorduk. Bir yandan JJ bekleme sırasında yemeleri için koyduğumuz şeylerin tadına bakıyordu ve cezerye'den yemeye başladı ve çok sevdi. Bize cezeryenin ne olduğunu sordu ve korede bilinen yemeklerden ddoka benzediğini fakat tatlı olduğunu söyledi :) Galiba kutudaki bütün cezeryeyi yiyip bitirdi. Sonrasında odasına gittiğimizde ne cezerye vardı nede kutu alıp gitmişti :) Neyse, sorular arasında "Türkçe bildiğiniz kelime var mı, varsa nedir ?" diye bir soru vardı. Kendisi daha yeni Türkiye'ye geldiği için Türkçe kelime bilmiyordu ama kendisine öğretmemizi istedi. Ne söyleyebilirim diye sordu. Bende öncelikle "Merhaba" diye bilirsin dedim. Benim söylememin arkasından hemen tekrarladı ve telafuzu çok güzeldi gerçekten çok şaşırdım.Sonra unutmamak için eline yazdı. Birde "Sizi Seviyorum" un nasıl söylendiğini sordu onu söyledi onu da eline yazdı.


We took in Kim Jaejoong from back door and he went his backstage room directly the sat the chair in front of the mirror. He saw the newspaper which we published  and  put on the table. He smiled after looked at it^^ After our friend came in we close the door. After a few minutes i entered the room and we started to talk about FM's details.We could hear screamings while fans watching our videos. Kim Jaejoong, his manager, me and the friend who came Korean Cultural Center checked the the questions which ones we asked during the FM. While we were talking he tasted our traits and he ate "Cezerye" and he loved it. He  asked what is Cezerye and he said it's like ddoka but much more sweet then it. I guess he ate all of them. After he left we couldn't find any of them^^ Anyway, There was a question like "Do you know any Turkish word?" He came Turkey one day ago so he didn't know any Turkish word  and he asked me to teach him a few ones. He asked "What can i say?". And i said firstly you can say MERHABA which means Hello. After i told him he repeated and his pronounce was perfect.I was suprised. Then he wrote in in his hand. He didn't want to forget it.


( o sırada kalemle eline yazarken biraz zorlandı aslında 3 tane kalem değiştirdi eline yazamadığı için bizde kağıt verelim ona yaz dedik ama yok elime yazayım dedi ve yazdı ^^ )  Kendisine Korece de "z" harfi olmadığı için biraz zor olabilir sizin için telafuzu dedim ama kendisi hiç takılmadan o kadar güzel söyledi ki çok şaşırdım. JJ' ye çok güzel telafuz ettiğini söyledim. Sonrasında program başlamak üzere olduğu için sahneye çıktım ve bir iki dak sonra JJ'yi sahneye davet ettim. ÇIĞLIKLAR... JJ'nin suratındaki paha biçilemez mutluluk..:)


(It was hard to write for him, he changed 3 pen to write it bcuz he couldn't write his hand. We offered a paper but he said i write it in my hand^^) I said i might be hard for you because Korean alphabet doesn't have "z" sound but he said it beautifully i was shocked. I said your pronunciation is very good. And then i went to stage to start FM and a few minutes later i invite JJ to stage. SCREAMS... Priceless happiness on JJ's face ^^




2 yorum:

Unknown dedi ki...

I love all the details in your account, even the detail "he changed the pens 3 times" ;)) <333 for a Jaejoong's fan like me, being so close to him is my forever dream. so jealous with you :P but also thank you very much for sharing your experience.

5love dedi ki...

teşşekkürler. tüm emekleriniz için. JJ'i küçük bir gülücükle uğurlayabilelim diye dilerken kocaman gülümsemeyle uğurladık. teşekkür herkese gerçekten.